top of page

Ohjelmakuvaukset ja hinnat

r-ja-k-Kuva 2023-08-31 klo 17.55.51.jpg
r-ja-k-Kuva 2023-08-31 klo 17.55.51.jpg

Rovaniemi-seremonia

Ohjelman voi varata verkkokaupasta vain englanninkielisenä. Suomenkielistä ohjelmaa varten lähetä tiedustelu rovaniemiwellnesstours@gmail.com.

 

Yli 10 hengen ryhmille -15 %.

VERKKOKAUPPAAN

SILKKIHUIVIT-TANSSI-2023-11-10_edited_edited_edited.jpg

Hyvinvointiohjelmat

Tyhy-päivät

Lähde virkistymään työyhteisösi kanssa puolen päivän 4h tai kokopäivän 7h15min tyhy-ohjelmaan. Päivään sisältyy läsnäoloharjoituksia, hengitysharjoituksia ja kehollisia harjoituksia unohtamatta maittavaa ruokaa.

Ratkaisukeskeiset valmennukset

Ratkaisukeskeisissä valmennuksissa luodaan onnistumisia, joissa valmennettava oppii kysymysten ja harjoitusten avulla esim. vahvistamaan itsetuntoaan tai hallitsemaan omaa ajankäyttöä. Valmennukset sopivat myös ryhmille tai tiimeille.

 

Pyydä tarjousta info@rovaniemiwellnesstours.fi! 

SILKKIHUIVIT-TANSSI-2023-11-10_edited_edited_edited.jpg
Poronen.jpg
Poronen.jpg

Kristillinen hiljaisuuden viikonloppuretriitti

Kesto:   pe-illasta noin klo 18.00 su-iltapäivään noin klo 13.00

 

Sisältö:  Vetäydytään lepoon arjen kiireestä Sevettijärvellä Pohjois-Lapissa. Keskitytään kuuntelemaan itseä kaikessa rauhassa, luontoympäristössä. Nautitaan maistuvasta ruoasta. Yhteisiä kristillisiä rukoushetkiä, virikepuhe/läsnäoloharjoitus ja mietiskelyä. Myös omaa aikaa. Mahdollisuus lyhyeen keskusteluun ohjaajan kanssa. Teemoina esimerkiksi “Valitsemalla anteeksiannon vapaudun” tai “Rukoillen ja kiittäen – koko olemuksellamme”. Teema voidaan myös räätälöidä ryhmän tarpeen mukaan.

                

Paikka:  Sanilan Porotila Sevettijärvellä

                 http://www.sanila.fi/fi/etusivu.php

Ryhmäkoko: 12 - 20 henkilöä 

Hinnat:  noin 450 € - 500 € / hlö

Hinnat (sis. ALV:n) koostuvat kuljetuksesta Rovaniemi-Sevettijärvi-Rovaniemi, majoituksesta 1-2 hh, ruokailuista ja ohjelmasta. (OHJELMALUONNOS)

20180622_082814_edited.jpg

Israelilaisen kansantanssin tunti

Tunnilla esitellään lyhyesti israelilaisen kansantanssin synty. Israelilainen kansantanssi, "hora", tanssitaan piirissä, jonossa tai rivissä. Tanssimme alkeistason tansseja, joten aiempaa tanssitaustaa ei edellytetä. Opettelemme 4 - 5 erilaista israelilaista kansantanssia, osa tempoltaan hitaita ja osa nopeita. Varaa mukaan liikkumiseen sopivat lenkki- ym. tossut. Pukeudu rentoon asuun ja varaa vesipullo mukaan. Noudatamme AVIn koronasuosituksia, joten tulethan vain terveenä, kiitos.

 

Hinta: 60 €/45 min, vähintään kaksi maksavaa osallistujaa, alaikäraja 6 vuotta.

 

Tunti järjestetään osallistujien tiloissa tai kauniilla säällä ulkona luonnossa sopivalla tasaisella alustalla. Tilaukset sopimuksen mukaan, vähintään kaksi päivää etukäteen.

20180622_082814_edited.jpg
Yhteystiedot
bottom of page